Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εδώ και 40 χρόνια η εταιρεία VENETI προσφέρει με συνέπεια στο κοινό της πλακάκια, είδη υγιεινής, υδρομασάζ, πισίνες, έπιπλα μπάνιου, δάπεδα, επενδύσεις, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίων. Η εταιρεία VENETI με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού απευθύνεται στον ιδιώτη και τον κατασκευαστή. Αναλαμβάνει μεγάλα δημόσια έργα, ξενοδοχεία νοσοκομεία οργανισμούς.

Η εξειδίκευση της εταιρείας VENETI σε πλακάκια ,είδη υγιεινής, υδρομασάζ, πισίνες, έπιπλα μπάνιου, δάπεδα, επενδύσεις, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίων και η προσήλωση στην εξυπηρέτηση και των πιο ιδιαίτερων αναγκών του κοινού της την έχουν κατατάξει  πρώτη  στην προτίμηση των πελατών της.

To 1975 η λειτουργία του πρώτου καταστήματος VENETI στον Πειραιά σηματοδοτεί την αφετηρία μιας συνεχούς και επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας που συνεχίζει να εξελίσεται .

Στο χώρο των Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων και Επίπλων κουζίνας, το όνομα VENETI αποτελεί συνώνυμο της απέριττης πολυτέλειας, της ποιότητας και της αισθητικής με επίκεντρο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πιστών πελατών της, μια στρατηγική επιλογή που επενδύει συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες και ανανεώνεται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Το 2004 η επέκταση και ολοκλήρωση του πρωτοποριακού VENETI Center  στο κομβικότερο σημείο της Δυτ. Αττικής στις 3 Γέφυρες αποτέλεσε την καλύτερη απόδειξη για την δυναμική της Εταιρείας. Σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο 7000 τ.μ. η Εταιρεία VENETI δημιούργησε το πιο ολοκληρωμένο κέντρο μπάνιου-δαπέδου-κουζίνας στην Αττική, που είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία. Σήμερα στο χώρο αυτό ο όμιλος  VENETI  ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καιρών δημιούργησε το  FABRICA ένα  σύγχρονο εκπτωτικό πολυκατάστημα.  
Σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμενους οίκους τόσο του εξωτερικού όσο και της εγχώρια αγοράς, όπως JACUZZI, IDEAL STANDARD, CERAMICA D’IMOLA, LEA ,INDA, HATRIA, POGGENPOHL, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων, η οποία προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Η Εταιρεία VENETI με την εμπειρία 40 ετών, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του πιο άρτιου εμπορικά συγκροτήματος είναι σε θέση να εξασφαλίζει στους πελάτες της μέσω του δικτύου πωλήσεών της, την προμήθεια οποιουδήποτε υλικού καλύπτοντας κάθε εξειδικευμένη ανάγκη με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

shadow